Tips om langer met je iphone6 batterij te doen

De smartphone heeft voor vele mensen een wereld geopend. We blijven gemakkelijker in contact met elkaar en kunnen vele activiteiten op dit apparaatje doen. De grootste ergernis van veel mensen is de gsm batterij die vrij snel leeg gaat. Daarom beschrijven we in dit artikel een aantal tips die je kunnen helpen om langer met je gsm batterij te doen.

Zet je beeldscherm minder fel

Een manier om de energie minder snel op te laten gaan is het beeldscherm minder fel te zetten. Je beeldscherm heeft allerlei verschillende standen, de felste stand zorgt er voor dat de batterij het snelst leeg gaat. In vele gevallen heb jij niet eens deze felle stand nodig. Dus zet je beeldscherm een paar procent lager en bespaar flink in het energie verbruik.

Gebruik de vliegtuigstand

Doordat je telefoon constant opzoek is naar signaal wordt er relatief veel batterij verbruikt. Als jij geen bereik nodig hebt doordat je aan het auto rijden bent, een les volgt of aan het werk bent kun je dit signaal net zo goed blokkeren. Dit kan eenvoudig door je telefoon in de vliegtuigstand te zetten. In de vliegtuigstand bespaar je enorm veel energie, probeer het eens en je zult merken hoeveel het wel niet bespaard.

Controleer de apps

Er zijn een aantal applicaties die echte batterij-vreters zijn. Controleer je apps op het verbruik om te zien welke de boosdoener is van een snel leeglopende batterij. Vraag je zelf af of je deze app nodig hebt, zo niet verwijder hem dan gewoon. Ook deze truc kan er voor zorgen dat je telefoon batterij vele malen langer mee gaat.

 

Vervangen van de batterij
Mocht je een nieuwe batterij willen aanschaffen voor je iPhone 6 kan dit bijĀ gsmbatterij.nl Hier vind je een ruim aanbod van batterijen voor mobieltjes voor een fijne prijs

 

Posts created 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven