Tips: bescherm je iPhone 6 tegen krassen en barsten!

Net een nieuwe iPhone 6 aangeschaft? Dan wil je hier natuurlijk extra zuinig mee omspringen! Een licht krasje op je telefoon is echter al snel gemaakt le viagra en ligne. Wees gerust: er zijn verschillende manieren waarop je een kras of barst in je scherm kunt voorkomen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je voorzichtig met je spullen om gaat. Laat je telefoon niet overal slingeren en ben zorgvuldig met het opbergen van je IPhone in een volle tas. In dit blogbericht gaan we in op manieren om je IPhone extra te beschermen tegen krassen of barsten.

Bescherm je scherm

Speciaal voor het scherm van je IPhone 6 zijn er screenprotectors gemaakt. Deze beschermen het glas van je iPhone tegen krassen en stoten. Het aanbrengen van een screenprotector is niet zo moeilijk als je misschien denkt, maar is voorzichtig zijn nooit overbodig. Eenmaal aangebracht hoef je er niet meer naar om te kijken. Naar jouw smaak kun je kiezen uit gladde en matte screenprotectors. Je telefoon wordt voortaan niet alleen beschermd tegen krasjes, de folie maakt het scherm ook een klein stukje matter, waardoor je spiegelingen en vingerafdrukken op je scherm voorkomt. Alhoewel een screenprotector geen garantie biedt voor een barst-vrij bestaan, is het nog altijd beter dan helemaal geen bescherming!

Maak vallen iets zachter

Laat jij je iPhone regelmatig vallen? Kan gebeuren. Het eerste wat waarschijnlijk in je opkomt is het gruwelbeeld dat iedereen wel eens heeft gezien: een iPhone 6 scherm dat in 100 stukjes is gebarsten. Wat een opluchting wanneer na controle blijkt dat je telefoon nog helemaal barst vrij is. En wat een teleurstelling wanneer je toch een beschadiging ontdekt. Het design van een iPhone 6 is natuurlijk super strak; het nadeel is dat de telefoon vanwege het glas een stuk gevoeliger is voor een beschadigd hoekje. Bescherm je telefoon daarom altijd met een hoesje. Ze zijn er in alle vormen en maten! Kies bijvoorbeeld voor de zogenaamde ‘bumper’, een leren hoesje of zelfs een compleet waterdicht hoesje. Handig wanneer je gaat sporten!

Voorkomen is beter dan genezen!

Wie kent de uitspraak ‘voorkomen is beter dan genezen’ niet? Er zijn allerlei trucjes bedacht om een krasje op je telefoon zelf op te lossen. Sommigen zeggen dat je met een beetje tandpasta op een wattenstaafje een krasje kunt verminderen, en er zijn zelfs mensen die zeggen dat je met babypoeder of baksoda een krasje kunt verwijderen.

Indien je toch een iPhone 6 schermreparatie nodig hebt, kun je terecht bij verschillende reparateurs. Repairlab Eindhoven repareert je iPhone waar je bij staat. Een schermreparatie kost slechts 30 minuten.

Wij geven toch echt de voorkeur aan voorkomen. Met een hoesje of screenprotector ben je in ieder geval op de goede weg. Maar wie niet zuinig met zijn telefoon omgaat, kan geen wonderen verwachten. Laat je telefoon niet slingeren op plaatsen waar deze niet veilig ligt; berg je telefoon niet op in een tas waar ook je sleutels in zitten en let extra op in de kroeg. Kortom: wees zuinig!

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven