Van prepaid naar telefoonabonnement

Vroeger hadden de meeste mensen een Nokia 3310 om met elkaar te communiceren. Tegenwoordig lachen de meeste mensen alleen nog maar om die telefoon. Hij was namelijk dik, groot en je kon er enkel mee bellen en smsen. Nee, de jongeren van tegenwoordig maak je echt niet meer blij met een dergelijk toestel. Destijds moest je telkens nog naar de winkel om nieuw prepaid tegoed op je telefoon te zetten. Ook dat is vandaag de dag haast ondenkbaar. Nu sluit iedereen klakkeloos abonnementen uit tegen de hoogste prijzen en het is goed voor te stellen dat jij een zo goedkoop mogelijk abonnement wilt. Daar komt dan nog eens bij dat een dergelijk abonnement niet onder mag doen voor de dure abonnementen bij de overige telecomaanbieders. Hoe ga je dan te werk?

Vooraanstaande aanbieders
In de telecomwereld zijn er enkele grote spelers die door de jaren heen een behoorlijke naamsbekendheid hebben opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan KPN, Tele 2, T-mobile en Vodafone. Dit zijn verreweg de bekendste en grootste aanbieders van telefoonabonnementen voor je smartphone in Nederland. Over het algemeen hebben deze bedrijven redelijk vaak aanbiedingen voor wat betreft een telefoonabonnement. Bij het bekijken van de aanbiedingen lijkt het altijd wel mee te vallen, maar in de meeste gevallen zit er nog wel een addertje onder het gras. De aanbiedingen gelden bijvoorbeeld alleen voor bundels die voor jou veel te klein zijn. Bij deze aanbieders ben je maandelijks vaak hoge bedragen kwijt. Dit is weliswaar te compenseren door geld bij te betalen voor je toestel, maar dit wil je waarschijnlijk ook niet. Je bent immers op zoek naar een zo goedkoop mogelijk abonnement met een grote bundel. In dat geval doe je er goed aan eens verder te kijken dan de grote aanbieders.

Minder bekende telecombedrijven
Door wat tijd te besteden aan de zoektocht naar een goedkoop telefoonabonnement, kun je maandelijks behoorlijk wat geld besparen. Dit kun je dan weer mooi gebruiken voor andere dingen. Voor een goedkoper telefoonabonnement kun je bijvoorbeeld eens kijken bij Simpel, Ben, Hollands Nieuwe, Studentmobiel.nl of Belsimpel.nl. Deze aanbieders hebben vaak interessante aanbiedingen, waardoor het afsluiten van een abonnement ineens een stuk goedkoper is. Het enige nadeel hierbij kan zijn dat je internet soms wat trager is dan wanneer je een abonnement bij een bekende telecomaanbieder afsluit. Het kan namelijk zijn dat deze bedrijven nog geen 4G internet ondersteunen, waardoor je het moet doen met 3G. Maar dat is geen enkel probleem, want tegenwoordig kun je het grootste deel van de tijd gewoon gebruik maken van het wifi-netwerk pharmacie de viagra.

Waar sluit ik een abonnement af?
Het is goed voor te stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet met al die verschillende mogelijkheden. Daarom doe je er goed aan om eens reviews of ervaringen van klanten bij de verschillende telecomaanbieders te bekijken zoals op nederlandreview.nl. Als je dit gaat doen, let dan ook goed op de beoordelingen die de aanbieder van de klanten krijgt. Mocht je er dan alsnog niet uitkomen, dan kun je er altijd voor kiezen om advies te vragen bij een gespecialiseerde telecomwinkel. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Leapp, een vestiging van Telfort, The Phone House of Expert. De medewerkers van deze winkels kunnen je vast en zeker meer vertellen over de verschillende abonnementen die je bij een toestel af kunt sluiten.

Posts created 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven