Nog even wachten op de Apple watch

Het zat er al een lange tijd aan te komen, de smart watch van Apple de Iwatch oftewel de Apple watch. Voor een lange tijd gingen er allerlei geruchten en speculaties rond over dit nieuwe product van Apple. Nu het er dichter aan zit te komen dat het horloge daadwerkelijk gekocht kan worden zijn er gelukkig ook al een aantal feiten bekend. Zo is er een officiele trailer uitgekomen van de Apple watch:

Feiten over de Apple watch

    Er zijn al een flink aantal feiten bekend over de Apple watch, de meest opmerkelijke hebben we hieronder verwerkt in een opsomming:

  • Vanaf begin 2015 te koop
  • Drie verschillende lijnen van de horloge
  • Miljoenen unieke variaties mogelijk
  • Een speciale versie van IOS die geschikt is voor het horloge
  • Kan gebruikt worden ter verbetering van je gezondheid

Het horloge kopen

Wie de apple watch kopen wilt zal nog eventjes geduld moeten hebben, want deze is zoals eerder vernoemd pas verkrijgbaar vanaf begin 2015. Zodra het horloge officieel uit is kan het gekocht worden bij de bekende verkooppunten. Zo kun je naar een van de Apple winkels gaan om hier het horloge te kopen. Daarnaast kun je uiteraard ook terecht bij winkels die apple producten verkopen en zijn er online ook vele mogelijkheden. Als je online gaat bestellen doe je er verstandig aan om aanbieders met elkaar te vergelijken, dit kan je helpen met het besparen van een hoop euro’s.

Posts created 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven