Kies het juiste hoesje voor je Huawei

Huawei telefoons zijn nog relatief nieuw in Nederland maar worden steeds meer gebruikt. Dit maakt ze niet minder goed dan andere bekende merken die te koop zijn. Huawei komt oorspronkelijk uit China en bestaat al jaren sinds kort is Huawei ook in Europa verkrijgbaar, en biedt ook hier telefoons aan tegen een betaalbare prijs.

De Huawei Ascend serie is de eerste telefoon die op de markt is gebracht in Nederland. De telefoon heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, namelijk ongeveer 400 euro. Sinds de Huawei Ascend is uitgebracht, is het aantal verkochte Huawei telefoons alleen maar gestegen. Huawei had als doel een top 5 positie te verkrijgen in de smartphone markt. Dit is ze inmiddels al gelukt, en het merk is nog steeds aan het groeien. Populaire toestellen zijn bijvoorbeeld de Huawei P10, Huawei P9 of de Huawei Nova. Wanneer je over een Huawei telefoon beschikt, wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Een Huawei smartphone mag dan voordelig zijn in prijs, maar dit betekent niet dat het minder vervelend is als hij kapot gaat. Stel je voor dat je je gloednieuwe toestel laat vallen, en er een grote barst in het scherm zit. Dit wil je natuurlijk niet laten gebeuren. Daarom is het verstandig om een Huawei hoesje aan te schaffen, om je telefoon te beschermen.

Huawei mag dan een nieuw merk zijn, maar er zijn verschillende hoesjes beschikbaar. Neem bijvoorbeeld een flipcase. Dit soort cases hebben een bedekking voor de voorkant, maar ook een bedekking voor de achterkant. Hierdoor is de voor – en achterkant van je telefoon beschermt. Veel flipcases hebben ook nog extra vakjes voor bijvoorbeeld je bankpas, of andere belangrijke passen. Dit is erg handig, want zo heb je alle belangrijke passen altijd bij de hand. Het nadeel aan een flipcase is dat je niet snel bij het scherm van je telefoon kan, door het klepje aan de voorkant. Als je dit wel wilt, dan zijn er ook nog andere types Huawei hoesjes, namelijk hardcases. Hardcases zijn gemaakt van hard plastic of TPU. Hoesjes van hard plastic zijn hard en stevig, Hoesjes van TPU zijn wat soepeler, waardoor ze gemakkelijk om de achterkant van je telefoon passen. Een nadeel van backcover hoesjes is echter dat de voorkant van de telefoon nog steeds gevoelig is voor beschadigingen. De kans hierop is wel kleiner, omdat er toch een omhulsel om de telefoon heen zit. Welk telefoonhoesje je kiest, ligt dus vooral aan je persoonlijke voorkeur en waar je het hoesje voor wilt gebruiken.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven