iPhone SE kopen of wachten op de iPhone 7?

Voor het eerst sinds de introductie van de allereerste iPhone in 2007, zal Apple waarschijnlijk in verschillende periodes een nieuwe iPhone aankondigen. Voorheen was dit altijd in het tweede kwartaal van het jaar. Waar dat in het begin nog vooral bij en rondom juli gedaan werd, is de laatste jaren duidelijk te zien dat Apple de nieuwe iPhone in september aankondigt. In 2016 heeft Apple echter ook al in het eerste kwartaal een nieuwe telefoon op de markt gebracht: de iPhone SE. In september van dit jaar verwachten we eigenlijk nog twee telefoons van Apple: de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Maar moet je nu de iPhone SE al kopen, of toch maar wachten op de iPhone 7?

iPhone SE vs iPhone 7

Hoewel de iPhone 7 nog niet officieel aangekondigd is, lijken we al een hoop over de telefoon te weten. Handig om de vergelijking met de iPhone SE aan te gaan. Zo kan je immers bepalen voor welke telefoon je moet gaan.

Het grootste verschil tussen deze twee toestellen zal hem zitten in het scherm. De iPhone SE heeft namelijk een 4 inch scherm, waar de iPhone 7 een 4,7 inch scherm zal krijgen en de iPhone 7 Plus zelfs een 5,5 inch scherm. Wat voor jouw prettiger is, is per individu natuurlijk anders. Sommige willen liever een groter scherm, en de andere wat kleiner.

Een ander verschil is in de specificaties. De iPhone SE heeft vooral de specificaties van de iPhone 5s en iPhone 6(s) overgenomen. De iPhone 7 zal het wat betreft specificaties beter doen dan de iPhone SE, dat mogen we toch wel verwachten. Een ander duidelijk verschil tussen de twee is de prijs. De iPhone 7 zal waarschijnlijk weer iets van 700 euro of meer gaan kosten, waar de iPhone SE de goedkoopste iPhone ooit is bij introductie, met een prijs van 489 euro.

Goedkoper én groter scherm

Toch een iPhone die een groter scherm heeft (4,7 of 5,5 inch) zoals de iPhone 7 zal hebben, en ook nog goedkoper zal zijn dan een iPhone 7 abonnement? Wacht dan tot de introductie van de iPhone 7 in september. Daarna zullen de prijzen voor de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus ongetwijfeld een stuk dalen, net als voorgaande jaren. Zo heb je niet de iPhone met de allerbeste specificaties, maar betaal je wel een stuk minder voor je iPhone, die nog lang mee zal gaan.

Posts created 69

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven