iPhone 7 release

Het internet staat al vol met geruchten over de iPhone 7 release. Mensen doen volop speculaties over het design van de nieuwe smartphone van Apple. Er bestaan foto’s van zogenaamde “gelekte” foto’s. De geruchten variĆ«ren van een draadloze oplader tot een kras bestendig scherm.
iphone 7 release
Maar wat zijn feiten en wat zijn roddels? Wij hebben alle feiten over de iPhone 7 voor je op een rij gezet. Ontdek in dit artikel alles over de opvolger van de iPhone 6s.

iPhone 7 release datum Nederland

De grootste vraag die iPhone liefhebbers zich stellen is wanneer de iPhone7 release datum voor de VS en Nederland is. Als we kijken naar de releases van de vorige toestellen, was dit ieder jaar weer in september. De verwachting is daarom dan ook dat dit toestel in september of oktober 2016 beschikbaar zal zijn in Belgiƫ en Nederland. Omdat het nog wel eens voorkomt dat er te korten zijn van dit telefoonmerk, kan het ook zijn dat het nog later wordt dan oktober dit jaar.

Je zou dit kunnen voorkomen door op tijd je nieuwe toestel te reserveren of een tentje voor de deur van de Apple winkel te plaatsen. Dit is iets wat al vele Apple fans doen bij iedere uitkomst van een nieuw toestel.

iPhone 7 prijs

Wie een iPhone 7 kopen wilt, staat nog voor een aantal keuzes. Deze keuzes hebben zeker invloed op de prijs die jij voor het toestel gaat betalen. Zo kun jij er voor kiezen om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen. Wie het met een abonnement afsluit hoeft eenmalig een laag bedrag te betalen, maar heeft vervolgens duurdere abonnement kosten. Ook kun je de keuze maken om de iPhone 7 los te kopen. Al je het toestel los koopt zal je wat meer moeten betalen. Maar jij kunt er voor kiezen om een voordelig sim only abonnement af te sluiten.

Daarnaast komt het toestel in verschillende uitvoeringen. Je kunt waarschijnlijk kiezen tussen 16gb, 64gb of zelfs 128 gb opslag ruimte. Net als bij de vorige toestellen gaan wij er van uit dat het opslag geheugen niet uitbreidbaar is. Vraag je van te voren dus goed af hoeveel geheugen je daadwerkelijk nodig zal hebben. Want zoals we van Apple gewend zijn zit er nog al een verschil in de prijsklasse als je voor meer GB kiest. Bekijk nu op je oude iPhone hoeveel je daadwerkelijk gebruikt. Dit is een goede indicatie voor het nieuwe toestel die je wilt gaan kopen.

Hoeveel modellen komen er uit?

Het is bekend dat er altijd meerdere modellen van de iPhone gereleased worden. Bij de “7” zou dit daarom ook niet anders zijn. Als we het internet doorzoeken zijn de meeste verwachtingen als volgt: Er zou een normale iPhone 7 en een iPhone 7 plus komen. De plus variant zou zoals gewoonlijk een stuk groter scherm hebben. Hierdoor is er voor ieder een schermgrootte die hij of zij wilt.

iPhone 7 innovaties

De iPhone 6 is al een super smartphone, die volgens vele al compleet is. Welke innovaties zouden er doorgevoerd kunnen worden bij een nieuw toestel? Wij zochten het voor je uit.

Verbeterde resolutie

De kans is erg groot dat de resolutie van het beeldscherm verbeterd wordt. Apple vind de scherpte van het scherm namelijk erg belangrijk. Dat is wel terug te zien in de Retina schermen die ze hebben ontwikkeld. Op de 6 en 6plus is de resolutie 401 pixels per scherm. Je zou je afvragen of het nog veel scherper kan. Toch verwachten wij dat er zeker aandacht besteed zou worden aan de resolutie. Ook wordt het beeldscherm waarschijnlijk van een verbeterde kwaliteit. Denk hierbij aan saffierglas wat kras en stoot bestendig is.

Draadloos opladen

Een ander gerucht wat wij veel op het internet voorbij zien komen is het zogenaamde draadloos opladen. Iedereen zit op draadloos en snel opladen te wachten. Toch is het nog niet zeker dat deze optie in de nieuwste iPhone verwerkt zal worden.

Waterdicht

Samsung heeft bij de nieuwste modellen al voor een waterdichte behuizing gezorgd. Hierdoor is de telefoon geschikt voor onder water filmopnames. Ook Apple heeft een patent op een waterdicht systeem. We verwachten daarom ook dat de iPhone7 waterdicht zou zijn.

Geruchten en roddels

Het grootste gedeelte van dit artikel is gebaseerd op roddels en geruchten. Wij hebben het internet afgespeurd en vele iPhone websites bezocht. Deze websites hebben in het verleden ook goede schattingen gedaan naar de ontwikkelingen van Apple. Er kan dus wel gesteld worden dat er een kern van waarheid zit in de boven genoemde verwachtingen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven