iPhone 6S abonnement nu al te reserveren in Nederland

iphone 6s
De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn afgelopen 9 september aangekondigd tijdens het Apple Event in San Francisco. Tijdens het evenement onthulde Apple de twee toestellen samen met een nieuwe iPad en een nieuwe Apple TV. Helaas zal de iPhone 6S in Nederland later worden uitgebracht dan in landen als de Verenigde Staten. In de VS wordt de iPhone 6S gelanceerd op 25 september aanstaande. Zeer waarschijnlijk zal de nieuwe iPhone een week later beschikbaar worden gesteld in Nederland.

iPhone 6S abonnement vergelijken? Dat kan nu al!

Op een website als iPhone6Sabonnementen.nl is het al mogelijk een iPhone 6S abonnement te reserveren bij verschillende aanbieders en providers. Wil je ook het iPhone 6S abonnement vergelijken en misschien zelfs al reserveren? Dat is nu al mogelijk. Op de dag van de release ontvang je dan het nieuwe toestel. Vaak kun je al een gratis iPhone 6S krijgen bij een abonnement vanaf Ä44,- per maand.

iPhone 6S: De veranderingen

Qua uiterlijk verschilt de iPhone 6S niet bijzonder van de reguliere iPhone 6. Wel is er een nieuwe kleur bijgekomen. Naast de standaard uitvoeringen in de kleuren Space Gray, Gold en Silver wordt er nu ook een Rose Gold uitvoering gelanceerd. In een trendy rosegouden kleur dus. Verder ziet het toestel er niet anders uit, maar wel is de behuizing voorzien van een nieuw soort aluminium waardoor een nieuwe bendgate absoluut uitgesloten is. Ook het beeldscherm is overigens verbeterd en de connectiviteit via Wifi, waardoor je sneller kunt internetten met de iPhone 6S.

Interne verbeteringen: de camera

Intern heeft de nieuwe telefoon een verbeterde processor en werkgeheugen gekregen, waardoor de telefoon een stuk sneller is. Een andere belangrijke verandering is de camera. Er kunnen nu 4K-video’s worden geschoten en ook het aantal megapixels is vergroot (12 megapixels). Wel moet er worden beseft dat een iPhone 6S 16GB uitvoering van de iPhone 6S waarschijnlijk te weinig is om veel gebruik te kunnen maken van de 4K-video’s, waardoor het afsluiten van een iPhone 6S 64GB abonnement aan te raden is. Overigens de ‘3D touch’ functie ook een belangrijke verbetering van de nieuwe iPhone.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven