iPhone 6s abonnement afsluiten

Apple logoDeze maand komt de nieuwste iPhone uit, dit is de iPhone 6s. Om dit toestel in handen te krijgen zijn er een aantal mogelijkheden voor jou. Zo kun je hem als los toestel kopen in combinatie met je bestaande abonnement maar je zou ook een abonnement met iPhone 6s kunnen afsluiten. In dit artikel lichten wij de manieren voor je toe.

Abonnement verlengen

Als je geluk hebt dan is je bestaande abonnement net verlopen of gaat deze verlopen binnen deze drie maanden. Als dit het geval is kun je namelijk alvast een nieuw toestel uitkiezen voordat je nieuwe contract in gaat. Sommige mensen hebben het geluk dat hun contract net loopt tot de uitkomst van een nieuwe telefoon. Als je contract dus bijna voorbij is doe je er verstandig aan om je abonnement te verlengen in combinatie met de nieuwste iPhone 6s.

Nieuw abonnement nemen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuw abonnement te nemen. Als je op dit moment geen telefoon hebt of altijd met een flexibel sim only abonnement gewerkt hebt kan dit de kans zijn om over te stappen op een iPhone 6s abonnement. Het voordeel aan het kopen van dit toestel in combinatie met een abonnement is dat jij niet in een x een groot bedrag hoeft te betalen. Maandelijks betaal je een bedrag waarmee je de telefoon en je abonnement kosten in een of twee jaar hebt voldaan.

Los toestel kopen

Tot slot kun je de iPhone 6s nog los kopen, een nadeel hier aan is dat je in een keer een groot bedrag moet betalen. Maar als jij al een sim only abonnement hebt lopen dan is dit wel een goede optie voor jou.

 

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven