iPhone 6 officieel verkrijgbaar

Het moment is dan eindelijk zover, de iPhone 6 is nu ook verkrijgbaar in Nederland. In diverse Apple winkels stond inmiddels al een grote rij en hebben de eerste mensen de nieuwe smartphone van Apple kunnen halen. Ook vele consumenten hebben al een pre-order gedaan bij een van de aanbieders als Studentmobiel, Typhone, Gsmwijzer of Belsimpel. Heb jij hem al gekocht of ga je hem eerdaags bestellen?

Oude iPhone inleveren tegen korting

Wist je dat je de oude iPhone ook kunt inleveren bij de Apple stores tegen korting? Hoeveel je ervoor krijgt is afhankelijk van het toestel en hoe deze eruit ziet uiteraard, het beste is om hiervoor naar één van de Apple stores te gaan in Amsterdam, Den Haag of Haarlem.

iPhone 6 abonnementen vergelijken

Zoek je een goedkoop iPhone 6 met abonnement? Dan zit je op de website iPhone6metabonnement.eu op de juiste locatie. Wij vergelijken hier alle aanbieders voor een abonnement, maar ook een sim-only abonnement en los toestel als je hier de voorkeur aangeeft. Zo vindt je voor elke optie de goedkoopste mogelijkheid zodat je niet teveel geld er aan kwijt bent.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven