iPhone 6 abonnement

De iPhone 6 is alweer bijna uit en die wil jij natuurlijk zo snel mogelijk in bezit hebben. Daarom bieden vele aanbieders al de mogelijkheid deze vooraf te bestellen, zodat jij direct bij de release hem al kunt binnen krijgen.

Je zult hier de meest voordelige iPhone 6 aanbiedingen met abonnement vinden, zodat jij zo veel mogelijk kunt besparen. Wij hebben ze voor jou vergeleken en daarom  in een overzicht gezet. Zodat jij direct jou keuze kunt maken waar je een iPhone 6 gaat kopen!

iPhone 6 met abonnement afsluiten

De populaire nieuwe smartphone van Apple wordt bij iedere Nederlandse telecom provider aangeboden. Het voordeel aan het afsluiten van een iPhone 6 abonnement in combinatie met dit nieuwe toestel is dat je vaak niet betaald voor het toestel, maar deze er volledig gratis bij krijgt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de bundel die je samenstelt. Bij de meeste providers is het mogelijk om deze geheel naar eigen wens in te richten zodat jij het juiste aantal minuten, smsjes en mb’s hebt voor de juiste prijs. Maak gebruik van onze prijs vergelijker om te zien bij welke aanbieder jij het meest voordelig uit bent.

Los of met een abbonement?

Een abonnement heeft een groot voordeel dat je maandelijks een klein bedrag betaald. Wanneer je de nieuwe iPhone 6 los wilt kopen, dan zul je direct een groot bedrag moeten neertellen en vervolgens ook nog is een sim-only ernaast moeten afsluiten. Wel heb je het voordeel dat je vervolgens en Prepaid kaart kunt gebruiken, maar dit is niet een voordelige optie. Veel mensen kiezen ook voor een iPhone 6 met een sim-only abonnement, wat wel een voordelige optie is. Maar een goedkoop iPhone 6 abonnement is altijd voordeliger dan het kopen van een toestel.

Aanbieders

De nieuwe smartphone zal verkocht worden door verschillende aanbieders. Er is al bevestigd dat Vodafone, KPN, Tele2 en T-Mobile de mobiel gaan verkopen. Alle aanbieders zullen andere prijzen hanteren zoals normaal. Daarom is altijd verstandig om prijzen te vergelijken en te kiezen voor de aanbieder met de meest voordelige prijs of waar jij het beste bij voelt. Belangrijk is om eerst te kijken of je een gewoon abonnement wilt, een sim only abonnement of dat je het toestel los koopt.

Ons doel

Apple logoOp de website vindt je een overzicht van alle aanbieders die de nieuwe iPhone 6 met abonnement aanbieden. Wij zullen het zo eenvoudig mogelijk maken zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden die er zijn, zodat jij geen verkeerde keuze maakt en kunt profiteren van de meeste voordelige optie.

Tevens zul je binnenkort foto’s, recensies, video’s, meer specificaties en ander interessant nieuws vinden!

Verwachte prijzen van een iPhone 6 los toestel

Er is door Apple nog geen daadwerkelijke prijs aangekondigd, maar als we kijken naar de nieuwe mogelijkheden en voorgaande toestellen van de smartphone. Dan gaan we er van uit dat deze tussen de prijs komt te liggen van €729 – €900,- Afhankelijk van de ruimte (16, 32 of 64 GB). Dat is dus een tikkeltje duurder dan de laatste iPhone 5 variant. Wat is de prijs is van een iPhone 6 met abonnement, dan staat helaas nog niet vast bij de diverse providers die de mobiel zullen aanbieden binnenkort. Wil je als eerste weten wat de prijs hiervan wordt, dan kun je je aanmelden op de nieuwsbrief aan de zijkant.

Populaire spellen voor de iPhone 6

Er zijn tegenwoordig erg veel populaire spellen voor de iPhone 6. Een aanrader is het spel van clash of clans waar je met hacks veel plezier aan kunt believen. Op de website van http://clashofclans-hack.nl vindt je daar ook meer informatie over. Een ander spel wat erg populair is is trivia crack, je kunt trivia crack voor de iPhone eenvoudig downloaden.

Op de hoogte blijven van iPhone 6 met abonnement

Release iPhone 6Meld je aan voor de nieuwsbrief op de website om op de hoogte te blijven van de laatste acties van diverse providers die de iPhone 6 inclusief abonnement gaan aanbieden. Zo zul je bij aankondiging van de release datum bij de diverse webshops een mail ontvangen met tips waar de nieuwe smartphone het meest voordelig verkrijgbaar is met een abonnement.

Of blijf simpelweg op de hoogte via onze blog op de website.

 

Nieuwe populaire smartphone van Xiaomi

Wil je de Xiaomi Mi6 kopen? De nieuwe smartphone van Xiaomi is net uit.

Een leuk spel voor de iPhone is Pokémon Go, bekijk meer informatie over dit spel op:

http://www.pokemongofans.nl/

iPhone 6 laders

Een Chinese telefoon nodig? Bekijk de 10 beste smartphones uit China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven