iPhone 6 in China al gepresenteerd

In China heeft China Mobile de nieuwe iPhone 6 al gepresenteerd, wat niet de bedoeling was. Het mag namelijk niet eerder gepubliceerd worden dan Apple het zelf gaat doen op 9 september. Zo is er namelijk een foto nu uitgelekt van de nieuwe smartphone, wat Apple graag verborgen houdt. Al kun je slechts de buitenkant zien van de nieuwe iPhone.

iPhone 6 uitgelekte fotoHet vreemde is dat kort na het presenteren het bericht vervolgens weer is verwijderd. Het kan dus goed zijn dat er wat fout is gegaan en het helemaal niet gepubliceerd had moeten worden. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is zal de nieuwe telefoon in ieder geval in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Zo zie je namelijk een champagne-goudkleurige, een zilveren en zwarte kleurige iPhone op de afbeelding.

De laatste dagen zijn er erg veel geruchten gezien het ook nog maar twee weken duurt voordat de nieuwe telefoon gepresenteerd wordt aan het publiek. Verwacht wordt dat Apple komt met twee schermen, namelijk 4,7 inch en 5,5 inch. Het staat vast dat de kleinere variant in ieder geval gepresenteerd wordt, de andere helaas nog niet en zal wellicht wat later komen.

Uit onderzoek is gebleken dat een groot percentage Nederlanders wacht op de nieuwe iPhone 6. Ga jij de iPhone 6 kopen? Er is namelijk geconstateerd dat circa 10% van de Nederlanders wil wachten op deze smartphone en zelfs een groter percentage het binnen een redelijk termijn gaat kopen.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven