Verschil tussen de iPhone 5S en de iPhone 6

De iPhone 6, het nieuwe product van Apple dat binnenkort op de markt komt. Wat kunnen we hiervan verwachten ten opzichte van de iPhone 5S? Er gaan veel geruchten rond over de iPhone 6 maar nog niks is bevestigd, het is dus nog maar afwachten.

De iPhone 5S is vergelijkbaar met de iPhone 4S en is slechts een kleine verbetering. het uiterlijk is niet veel veranderd vergelijken met de iPhone 4S. De iPhone 6 daarentegen moet wel een grote verandering worden ten opzichte van de iPhone 5S, er zijn vele geruchten dat het scherm een stuk groter wordt dan zijn voorganger. Ook komt er waarschijnlijk een nieuw soort glas in: saffierglas, dit moet bijna even hard zijn als diamant en moet daarom zorgen voor meer val- en krasbestendigheid.

De iPhone 6 krijgt door het grotere scherm dus een nieuwe design en het moet vergeleken met de iPhone 5S langer, dunner, lichter en breder worden. Er is nog onduidelijkheid over hoe groot het nieuwe scherm op de iPhone daadwerkelijk gaat worden, de geruchten spreken over een scherm van 4,8 of 5 inch.  De resolutie zou wel gelijk blijven met de iPhone 5 ondanks het grotere scherm. De IPhone 6 wordt naar verwachting verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Of de iPhone 6 daadwerkelijk zo veel verandering krijgt is nog maar de vraag, zonder bevestiging is het nog maar wachten tot dat het product door Apple gepresenteerd wordt.

Posts created 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven