De verwachte nieuwe specificaties van de aankomende iPhone 6

De nieuwe iPhone, de iPhone 6 die wordt verwacht in het voorjaar 2014. Wat zal Apple er nou weer aan verbeteren om een van de grootste op de smartphone markt te willen blijven?

Er wordt verwacht dat er net als in de iPhone 5S een 64-bits A7 processor en een M7 co-processor in komt zitten. Maar ook is het mogelijk dat Apple over gaat naar een quad-core processor voor de iPhone 6.

Een andere verbetering moet de camera worden. Apple wil het aantal megapixels gaan verhogen op de nieuwe iPhone. Er wordt gesproken over een 10-megapixelcamera die door middel van een diafragma en een dunner lensfilter gevoeliger moet zijn voor licht. Uit een patent gebleken, is dat Apple ook overweegt om een Lytro camera te gaan gebruiken, maar dit zijn alleen maar geruchten.

Ook gaat Apple waarschijnlijk verbeteren op het gebied van draadloos netwerk, misschien zelfs het draadloos opladen. Verder gaat Apple waarschijnlijk de mogelijkheden van de M7-processor verbeteren op het gebied van de Touch ID vingerafdruklezer, die er voor het eerst in de iPhone 5s in zat.

Ee ander gerucht is dat er een ‘smart bezel’ komt waarbij informatie af te lezen is op de schermrand. De schermrand zou voor notificaties, symbolen of andere invoermogelijkheden kunnen worden gebruikt.

Het is mogelijk dat Apple de huidige infraroodsensoren gaan vervangen voor sonartechnologie.

Apple heeft bij elke nieuwe iPhone smartphone nog een nieuwe iOS versie uitgebracht. Bij de iPhone 5 was dit iOS 7, waar er veel veranderd werd aan het uiterlijk. Of er bij iOS 8 ook een grote verandering plaats gaat vinden is maar de vraag, naar verwachting zal dit niet zo groot zijn. Waarschijnlijk komen er een paar vernieuwingen maar zal het vooral zijn om kleine foutjes te verbeteren.

Posts created 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven