De iPhone 6C wordt waarschijnlijk in november gelanceerd door Apple

iphone 6cDe iPhone 6C wordt waarschijnlijk de opvolger van de iPhone 5C dit vorig jaar september werd aangekondigd door Apple acheter viagra 100. De verwachting volgens de laatste geruchten is nu dat de iPhone 6C hetzelfde uiterlijk krijgt als de iPhone 6S alleen dan in een 4 inch-formaat. Dit is dus weer een slag kleiner dan de nieuwe toestellen die Apple 9 september jongstleden heeft aangekondigd tijdens een Apple Event in de Verenigde Staten.

iPhone 6C: Een kleiner scherm dan de iPhone 6S

De iPhone 6S heeft een 4,7-inch beeldscherm, maar de iPhone 6C zou dus een kleinere uitvoering van de iPhone 6S zijn. Of de behuizing ook weer van plastic is, net als de iPhone 5C, is nog niet bekend. Een iPhone 6C abonnement vergelijken zal bijvoorbeeld mogelijk zijn op iPhone6Cabonnement.nl.

Relesedatum

Volgens het doorgaans goed ingevoerde M.I.C Gadget wordt de nieuwe iPhone 6C gelanceerd in november van 2015. Lange tijd was er onduidelijkheid of de iPhone 6C wel zou worden uitgebracht. Tijdens het evenement ontbrak deze versie van de iPhone 6, maar volgens de laatste geruchten zou de productie van deze telefoon te laat op gang zijn gekomen om een aankondiging tijdens het Apple Event te halen. Mogelijk organiseert Apple binnenkort een apart evenement om deze kleinere versie te onthullen. Waarschijnlijk is de prijs van de nieuwe iPhone 6C een stuk lager dan de prijzen van de iPhone 6S van nu. Dit toestel wordt namelijk gelanceerd vanaf ongeveer Ä739 euro. De toestellen die een groter werkgeheugen hebben worden zelfs nog honderd of tweehonderd euro duurder. Aangeraden wordt om geen 16GB toestel te nemen, omdat dit werkgeheugen snel vol loopt.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven