Ciphr als ultieme mobiele beveiliging

 

Is het je al eens voorgekomen dat je gebruik hebt gemaakt van een onveilige wifi verbinding? Of is men erin geslaagd om belangrijke berichten van je mobiele telefoon te stelen zonder dat je het in eerste instantie door had? Als je antwoord “nee” is dan is dat goed, maar het zou goed zijn om je mobiel te beschermen voordat zoiets met je overkomt.

Bij Elite Privacy ben je terecht voor de beste beveiliging voor je smartphone. Je krijgt bescherming tegen aftappen, al je data kan veilig opgeslagen en verstuurd worden en als ’t nodig mocht zijn kun je ook al je data van je mobiele telefoon vernietigen. Dit kan zonder dat je je telefoon beschadigd. Dit kan handig zijn als je telefoon gestolen wordt en als je niet wil dat iemand bij je informatie of foto’s komt. Elite Privacy biedt nog veel meer.

Elite Privacy maakt gebruik van Ciphr om je de nodige beveiliging te geven. Ciphr is een prive mobiele platform dat gebruik maakt van ECC en PGP en dat is de veiligste manier om te communiceren met een mobiele telefoon. Met oudere toestellen die PGP hebben kan je blijven communiceren, dus een telefoon met PGP kopen is niet nodig. Als je een Samsung hebt dat Samsung Knox heeft, is dat goed koppelbaar met Ciphr en kan je voor geen betere bescherming wensen. Wil je meer informatie hebben over Elite Privacy dan kun je hun website bezoeken. Alles kan discreet gebeuren als dat je wens mocht zijn. Je kan ’t zelfs ook anoniem kopen.

Posts created 70

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven